9 d’oct. 2007

Chachapoyas i les ruïnes de Kuelap

Chachapoyas està situada a les muntanyes a 2335 m, com totes les ciutats colonials te la seva plaça d'armes amb el seu casc històric, fora d'aquí són cases baixes i carrers plens de pols.

Des d'aquí hem visitat les ruïnes de Kuelap, una ciutat fortificada de la cultura dels Chachapoyas. La ciutat està protegida amb una muralla de 700 m de llarg per 20 d'alçada en alguns casos, es diu que es van utilitzar més pedres que a la gran piràmide d'Egipte!!


A l'interior s'han compatibilitzat més de 400 recintes circulars, que feien de cases o tallers. Es creu que les construïen amb aquesta forma per aguantar els possibles terratrèmols. Val la pena venir fins aquí ja que hi ha poc turisme i pots visitar-ho pràcticament sol.



PD: Qui s'ho ha passat millor ha sigut en Paltruc, que jugava a fet i amagar entre les pedres. A veure qui ens el troba.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

que dificil,,,,a baix a l'esquerra.
cada cop es veu memnys!

Unknown ha dit...

AIXÓ DEL PALTRUC, ÉS UNA ENGANYIFA, NO HI ÉS, ÉS IMPOSSIBLE VEURE´L, JO NO EL GUIPO, ÉS MOLT DIFÍCIL, DEMANO EL LLIBRE DE RECLAMACIONS. CARLES.

Anemdeviatge ha dit...

Si, en Paltruc hi és pero està camuflat com fa sempre.
Francesca ens has de dir a quina foto el veus i descriure mes a on està!!!

Unknown ha dit...

En Paltruc esta ruines-Kuelab post-2
narinan,,,narinan,,,eiii postaleta,,,postaleta,,,!

Unknown ha dit...

glups,,,ruines Kuelap!

Anemdeviatge ha dit...

Hem d'entendre que has trobat en Paltruc, pero que consti que per altres vegades s'ha de descriure millor la posició on està.
Pero si, tens postaleta!!

Unknown ha dit...

com sou...hi ha una muntanyeta davant de les ruïnes, 3 pedres...1 a la dreta -1 a l'esquerra i una al mig, doncs en Paltruc esta (mirant la foto) a la pedra de la dreta. Darrera estan mirant tots les ruïnes menys una noia (crec) amb una cinta blava al cap que esta vigilant en Paltruc.
Per cert com es diuen aquestes ruïnes Kuelap o Kuelab?.
Ara nens em toca una postalasa!!!
Petons

Urgell ha dit...

ei q bona la foto del paltruc per no dir totes...
I es que sou uns megacracs!!!
Ptonets
Urgell