4 d’oct. 2007

Vilcabamba, massa tranquil·litat?

Després de creuar mig país hem arribat a Vilcabamba, el nostre últim destí a Equador. Li diuen la vall de la longevitat perquè alguns dels habitants han viscut fins als 100 anys. El secret radica en la tranquil·litat que es respira per tota aquesta zona.
Arran d'aquesta fama es va posar de moda fa uns anys que els hotels oferissin massatges i altres teràpies naturals, degut aquesta gran oferta tenen els preus més competitius del país.


Molts dels hostals es troben a les afores on encara s'hi troba més calma, nosaltres hem trobat una cabana de fang hiper rústica on l'aire passava per tot arreu, situada dins la mateixa reserva natural Rumi Wilco. Com que ens trobem en temporada baixa hem estat completament sols en mig de les muntanyes i per les nits tot resultava ser una mica tètric, els sorolls dels animals, la visita nocturna d'un cavall blanc, escorpins corrent per l'habitació...


PD: Atenció, atenció!! ja tenim llesta la Galeria d'Equador II

2 comentaris:

Marisa ha dit...

Pero quina calma no?. No esteu gens avorrits eh?. Lo del cavall encara, pero lo dels escorpins .... Segur que en ma vida apareixo per aqui.

Pepnoi ha dit...

hola parella!!! ja us escrivim com a marit i muller.. el dia 6 ens varem casar, va anar tot genial, un cap de setmana en un lloc encantador, i us varem trobar molt a faltar. Ja us enviarem alguna foto quan ho tinguem preparat. Demà marxem de viatge... Molts petons i passeu-ho molt bé.
Rosa i Josep Maria matrimoniat!!!