26 d’oct. 2007

De camí cap a Andahuaylas. Qui descarrega el camió?

Desde Ayacuho fins a Cuzco hi han unes 24 hores d'autobús "guerrero", així és com li diuen aquí, per camins de muntanya sense asfaltar. Per no fer-les del tirón hem decidit fer una parada al poble de Andahuaylas, que està a la meitat de la ruta. Així que cap a les 6:30 del matí agafem el "guerrero" disposats a fer un viatge de 10 horetes, el trajecte es una mica pesat per la precarietat de la carretera però hi ha bones vistes que ens alegren el dia.

A mig camí ens trobem sense poder avançar i es que un camió carregat de troncs a perdut el remolc i està parat des de les 9 del matí, sense poder fer res.
En principi la cosa no fa gaire gracia ja que per aquí no hi han ni grues, ni Racc, ni res de res, així que no hi han gaires sortides, si no el traiem nosaltres haurem de fer nit aquí.
Tots ens posem mans a l'obra, s'ha de descarregar part del remolc, els troncs són enormes i pesen una barbaritat.


Per fi quan tenim ja mig remolc buit, amb l'ajuda de dos gats hidràulics deixats per altres camions, els més veterans, es posen a aixecar el remolc a l'alçada del cos del camió per poder-lo enganxar altre cop, tot un repte veient la precarietat de la situació.
Al cap de 3 hores ja podem reprendre el nostre llarg viatge que encara li queden unes 4 hores més.

A Andahuaylas, encara que sembli que no hi ha molt per veure, es mentira, hem pogut visitar la laguna Pacucha a 30 min del poble i les ruïnes de Sondor, que tenen unes vistes i uns cels increïbles, a més a Pacucha poble pots dinar peix fresc del llac a restaurantets portats per locals.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

ni grues,,,ni rac,,, pero si sala al aire lliure de musculacio !!! EP! ni el millor gimnàs de BCN o te.
Petonets

Urgell ha dit...

Apa quines fotos. Aquest blau i aquest núvol m'han captivat!! Una passada!!
I a més músculs i sense anar al dir.
Això que heu fet és una sessió de dir-tronc!! jaja
ptons