21 d’oct. 2007

Lima, la capital

Ens hem allotjat a Barranco, un barri molt tranquil i amb un punt bohemi i a diferència de Miraflores amb una arquitectura més colonial. Casualment hem coincidit amb la fira de cap de setmanes del Sabor Peruano, on munten tot de parades al carrer cuinant els plats típics del país, ( lomo saltado, ceviches, chicharrones....) , nosaltres vam tastar els dolços que diuen que a Lima els fan molt bons, i si es cert :-P



També hem visitat el museu de la Nación, on pots recórrer tota la història pre-colombina del Perú. L'edifici és molt maco i el contingut força interessant, però és una llàstima que estigui tan abandonat, ja que es troben a faltar més cartells explicatius per poder entendre el que estàs veient.A les afores es troben les ruïnes de Pachacamac, un centre cerimonial molt important. Antigament era punt reunió per les gents dels diferents pobles del Perú que venien a fer ofrenes al ídol de Pachacamac, (una talla de fusta de 2 m d'alçada amb dues cares, el passat i el futur).
Va ser un centre molt utilitzat, el van construir la cultura Lima al 200 a.C., i durant molt de temps es va anar passant de cultura en cultura fins arribar als Incas, però més tard al arribar els conquistadors va ser abandonat det tot.

Si voleu saber més d'aquest centre aquí hi ha la web:
http://pachacamac.perucultural.org.pe/

4 comentaris:

Urgell ha dit...

Apa Gis!! Jo també en vull una mica d'aquest pastís!!!
;)

Anònim ha dit...

no sse que m'agrada mes si el pastís o les ruines.


un petonet

Unknown ha dit...

no iros de peru que ahora vengo a comer pastel

Unknown ha dit...

no iros de peru que ahora vengo a comer pastel