16 d’oct. 2007

Caminant per les altures - Nevado Pastoruri 5400 m

La segona excursió a Huaraz a sigut pujar fins el Nevado Pastoruri. L'ascens amb cotxe es fa esglaonat per anar aclimatant el cos a la alçada, tot i així un cop quan arribes ningú et salva del mal de cap i del sobre esforç que has de fer per caminar el kilòmetre que queda fins arribar a tocar la neu, un camí que cada any rere any queda més lluny.


Per desgracia a causa del canvi climatic el paisatge està canviant, cada any la glacerea recula bastants metres, i també es poden observar com alguns nevats de la Cordillera Blanca ja s'estan quedant sense neu al cim.
A part d'això, l'experiència d'estar sobre tanta neu a 5200 m és sensacional!!!



* El dia 15 va ser el DIA D'ACCIÓ DEL BLOG i es van unir més de 10.000 bloggers per parlar d'un mateix tema, el Medi Ambient i el Canvi Climatic. Una manera de colaborar es parlar una mica sobre aquest tema i com que el post d'avui estava directament relacionat així ho hem fet.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

REUNIT EL JURAT QUE AVALUA I PUNTUA TOTES LES FOTOS QUE APAREIXEN EN TOTS ELS BLOGS EXISTENTS EN EL MUNDIAL MÓN, DECIDEIX OTORGAR UN 10 A LA COL.LECCIÓ PERPETRADA PER L´EXPEDICIÓ FORMADA PER EN DAVID, EN PALTRUC I LA GISELA.
SIGNAT, EL SECRETARI, PRESIDENT I AVALUADOR: CARLES.

Unknown ha dit...

jajajaaaaa.....
Carlus = secretari, president i evaluador del món!!!

Urgell ha dit...

IMPRESSIONANT!!
Ens havieu d'ensenyar vosaltres com són de boniques les muntanyes de Perú!!!
PRECIÓS!!

Ptonets