28 d’ag. 2007

Puerto Viejo i Manzanillo últims dies a Costa Rica

A pocs minuts d'autobús des de Cahuita es troba Puerto Viejo de Talamanca, un poble on es respira un ambient plenament caribeny on a tot hora s'escolta Bob Marley i es fuma marihuana. Puerto Viejo es va fer conegut per la Salsa Brava, la onada més gran de Costa Rica. Fins aquí arriba gent de tot el món per surfegarla, per sort encara no és l'època i en el poble es respira un ambient força tranquil, no es veuen massificacions de surfers, encara que si hi ha molts gringos i espanyols acabant les seves vacances.



Des de Puerto Viejo hem agafat unes bicis i ens hem plantat a Manzanillo a uns 13 Km. El passeig val molt la pena sobretot si es fa amb calma, pel camí vas passant per algunes platges i si vols també tens sodas per parar a fer un fresco.



PD: A Manzanillo com a Purto Viejo també hi ha un local portats per uns catalans i a més hiper fans del Barça!!

7 comentaris:

Urgell ha dit...

Quins PORCS més XULOS!!

Anònim ha dit...

Hola nois!
Ja he tornat a la feina!!! grrr...
El David està molt autèntic amb el seu gorret i la bici! Esteu fets uns rodamons professionals!
Porto retard gran en veure les vostres aventures.
Com van els ànims? esteu anyorats? relaxats? ja li heu agafat el tranquillo? Tinc ganes de saber com es viu per dins una aventura tan llarga...
un petó.
sandra

Unknown ha dit...

jorrrr.........un porc pelut prenet el sol!

Anemdeviatge ha dit...

Hola noia, doncs si ara ja li tenim el tranquillo agafat i s'ens farìa extrany en pensar en tornar d'aqui a dos dies. No serem mentiders sempre hi ha moments de tot, que anyores el sofà de casa, un bon entrepà de fuet, pero res tu que aquest instants no duren gaire, la veitat es que poguer decidir i fer cada dia des de zero el que vols no te preu!!!
david i gisela

Pepnoi ha dit...

Vigileu als del anti-doping, que aquesta gent li vol extraure mostres "a todo bicho viviente" que es puja a una bici... i el david fá una cara de EPO que tumba!

Anònim ha dit...

Hola Guapetones!!! Bueno mis comentarios que a partir de ahora pienso hacerlos una vez a la semana serán en castellá ya que de momento parlo catalá pero no lo escribo.
Primero de todo me voy a presentar, soy Carmen y aparezco en alguno de los relatos de este par de cachondos que me encontré en NIcaragua y con el que compartinmos unos maravillosos dias de ahorro y risas en Costa Rica. Los nenes, asi les llamamos (esto es argot murcianiko) están estupendamente, esta info es especificamente dedicada a sus seres queridos en Menorca y Bcn. Son unos supervivientes y unos buscavidas, da gusto encontrarse a gente asi por el mundo, te reconcilias con el género humano.
Pos de momento nada más, ahora os escribo desde Managua, el domingo por fin llego a casa (San Salvador, qué pena!!! No es de Bahía).
Un besazo y se me cuidan.

La Karma

PD: Que ire viendo el mapa de recorrido pero avisen cuando estén por Ecuador y si les sigue apeteciendo que un colega les reciba en la Avenida de Los Volcanes me dicen, qué casualidad que éste también es Catalán

Unknown ha dit...

Una ¨xulada¨ el comentari de la Carmen Pellicer. Que divertit troba gent així pel món ! Un saludo CARMEN.
Carles.