19 d’ag. 2007

St. Elena i Parc Natural Monteverde

Aquest poble és com estar a Andorra, hi han 2 carrers principals i tot ple de bars i agències de tours tot enfocat al turisme, una mica atabalador.
Cap al vespre comença a pujar una boira molt densa cap al poble i és crea una atmosfera molt xula, aquí la temperatura canvia radicalment i s'ha d'obrir el sac per dormir.

Hi han dos parcs Naturals per visitar "Reserva biológica Bosque Nuboso Monteverde" i "Bosque Nubosos Sta. Elena" nosaltres ens hem decantat pel segon amb amb la falsa idea que era menys visitat (segons la guia) i una mica més econòmic.


Quan arribes a lloc te'n dónes compte que allò més que un bosc és un parc temàtic, nosaltres tots cinc, ens hem apuntat a fer una caminada pels ponts penjants que recorren el bosc, i quina decepció!! Un cop arribats a lloc la boira ja havia desaparegut, o puges a les 6 h del matí o el bosc ja no és enboirat, i la caminada és de lo més sosso, a tope de gent i sense veure cap bitxo (una única papallona en tot el recorregut), ja que els del cannopy passaven volant per sobre els arbres fent crits i és clar qualsevol bèstia s'apropa amb aquest panorama, total que hem pagat 20$ dollars p/p i ens sentim estafats.



PD: per fi ja tenim llesta la segona part de la galeria de Nicaragua II

2 comentaris:

Urgell ha dit...

quina PAPALLONA més BONICA!!!

Unknown ha dit...

Quines fotos més preciosesss!