1 d’ag. 2007

Mombacho i Las Isletas

Fa molt molt de temps, exactament 10.000 anys, el volcà Mombacho va entrar en erupció i va provocar que gran part de cim explotes, rebaixant l'alçada del volcà considerablement. Aquesta part del cim va anar a parar al llac Cocibolca, creant 365 illes diminutes. Actualment aquestes illes estan habitades i són privades, la majoria son tant petites que nomes hi cap una casa.
Pots llogar una barca i fer un recorregut pels canal naturals que s'han creat entre les illes, sempre que vulguis pots aturar-te en alguna que tingui un xiringito i tastar el plat típic de la zona, "pescado frito encebollado con tostones" (banano fregit), boníssim i racions enormes.

El volcà està pràcticament inactiu, nomes i queden unes quantes fumaroles, però tot ell està recobert de vegetació i grans plantacions de cafè.
La part del cràter es un parc natural amb un "bosc boirós", nosaltres vam pujar-hi un dia de molta boira, va ser increïble i totalment màgic.


La gran humitat que hi ha al bosc, fa que hi visquin milers d'espècies diferents, en un mateix arbre poden conviure-hi més de 30 tipus de plantes. També es reconegut per tenir una gran quantitat de varietats d'orquídies. (no hem vam veure ni una) :-(

PD: En Paltruc s'ho va passar super bé, a veure si el trobeu.

5 comentaris:

Urgell ha dit...

En PAltruc està al costat del Deivid!! No es veu massa bé però és ell!! Exactament a la seva dreta. DAmunt de la barana!!
Ptonets Urgell
Si no?

Urgell ha dit...

ei q l'he vist jo al Paltruc i ara la pàgina d'internet no ho carrega...,
ESTÀ AL COSTAT DEL DEIVID amb boira d fons!!

Unknown ha dit...

No sabia que el Botafumeiro tingues una sucursal a Monbacho! que es aixos de la fanta VERMEllA?

Pepnoi ha dit...

Esteu canviats, hi ha algo diferent en el vostre aspecte. Records meus i de la Rosa

Unknown ha dit...

EL TEMA PALTRUC, HO VEIG MOLT FOTUT, CADA VEGADA HO POSEU MÉS DIFÍCIL, I PENSAR QUE PER UNS DIES VAIG SER EL CAMPIÓ !
NO SÉ QUÈ ÉS MÉS ESPECTACULAR SI LA BOIRA DEL BOSC O LA BARBA D´EN DAVID.
CARLES.