23 d’ag. 2007

Cahuita poble i Parc Nacional

Cahuita es un poble petit, que basicament el formen 2 carrers que es creuen, molt aprop hi ha la "playa negra" que com el nom diu te la sorra d'aquest color, també hi ha el Parc Natural Cahuita de 1067 Ha que s'hi pot entrar fent un donatiu.



Nosaltres hem visitat el Parc a peu, també el pots fer en bici però no veus tants animals, i deu ni dó les besties que hem vist: micos cara blanca, micos aulladores, un mapache, un os "perezoso", aranyots, sargantanes, cranc violinista, cranc vermell, papallona morfo...





Per si fos poc l'ensurt del no-tsuami, també hem tingut avisos de que l'Huracà Dean voltava per aquí, però finalment no ha tocat Costa Rica, encara que aprop d'aquí a Puerto Limón han arribat onades que han fet destrosses..

PD1: per cert avui ens hem fotut un entrepà de fuet amb pa amb tomàquet per dinar, i és que a Puerto Viejo hi ha un local portat per un parell de germans catalans.

PD2: per els mes desitjosos d'una postal aqui teniu un Paltruc amagat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!

Soc l'Anna, la noia que veu coneixer a Ometepe. Despres d'alla, jo vaig anar a la costa del Pacific (El Hostional, Playa Coco, Majagual, Maderas, ...)i despres a la zona del Rio San Juan. La veritat es que em va agradar molt!

Jo ja estic de tornada a Barcelona, pero ja penso en el proper viatge.

Que us vagi molt be, i a veure si tornem a coincidir, pel mon o per Gracia!

Anna

Urgell ha dit...

Com en Paltruc no estigui a l'hamaca?? jajajja tranquils que deixo participar a tots els altres xq aquesta vegada és difícil!! eh!!
Apa petonets!!

Pepnoi ha dit...

en Paltruc està a la sorra de coral de la platja de punta cahuita... ben plantat... tenim postal?? ja ho anyorem.. molts records i petonets.
Rosa i Josep

Pepnoi ha dit...

La Rosa està donant bots per la casa, per fì encerta un Paltruc... va cantant "nosequé" de punta cahuita pel pasadis.

Unknown ha dit...

he hi s'ha descolorit en Paltruc??? el únic lloc que m'ho sembla es a la tumbona, ho teniu que fer més facil sino en Carles no guanyarà cap més postal i em sap greu per ell jajjaaa.... Ja no se si somio amb en Paltruc o amb l'Urgell que mel pren!

Urgell ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJA.
ES mio solo mio!!! Es mi tesoro!!!!
JAJAJA
Francesca dona que no n'hi ha per tant ;)
Una abraçada a tots!!