12 d’ag. 2007

5 dies a Ometepe

Ometepe es una illa bastant gran que està dins el llac Nicaragua, té una forma semblant a un 8 amb un volcà a cada punta, Maderas i Concepción. L'illa es força verda i no hi han grans pobles, son més haviat cabanes al llarg del camí principal.
Nosaltres al final ens hi hem quedat 5 dies i no 2, el vaixell que només passa per aquí dos cops per setmana es va espatllar o com ells diuen " se descompuso", a més aquí no hi han caixers ni res per treure diners o sigui que aquí va una llista de coses a fer sense gastar gaire.


-Agafar un kayak i remar fins arribar al illa dels monos (no baixis que mosseguen). Nosaltres no vam arribar-hi se'ns va posar a ploure i casi hem de treure aigua de la canoa.


-Pots llogar un parell de bicis destartalades i pedalejar fins el Ojo de Agua, un embassament natural fet piscina, pots passar-te tot el dia o a l'aigua o llegint un llibre en una hamaca.

-Pujar al bus i fer que et porti fins l'entrada del Charco Verde, una reserva natural, s'ha de caminar un 1 km i un cop allà et trobes amb un petit bosc ple d'animalons, sargantanes verdes, nius de termites, nius d'abelles, micos saltant per sobre teu i molts ocells de diferents colors.
-També et pots arribar a la famosa i coneguda platja de St. Domingo on està plena de xiringuitos per dinar i diuen que fan un peix boníssim.

1 comentari:

Pepnoi ha dit...

només se m´ocurreix d´anar dient "carai" a cada línia que llegeixo...
això si que és vida....
rosa i josep maria