12 d’ag. 2007

El Castillo i Reserva Indio Maiz

Després de passar uns dies sense poder actualitzar el blog per falta d'internet, ja som aquí.
Vam arribar a El Castillo amb el vaixell que sortia de Ometepe 10 hores de viatge sense dormir gaire, amb sort vam poder penjar una hamaca però no va servir de molt perquè la humitat i el vent que feia a les 3h del matí van fer que haguéssim d'entrar a dins on l'aire acondicionat era encara pitjor.
Un cop a San Carlos a les 5:30 del matí esperem 2 hores mentre fem un cafè i apa 3 hores i mitja més de pangra (una espècia de canoa gran) per arribar al poble.




Ens hem ajuntat amb en Carles i la Eva, uns nois que vam conèixer a Ometepe, i hem fet una caminata de 3h per la Reserva Indio Maiz. Val molt la pena, hem vist des de la mítica "ranita roja" fins a aranyots verinosos (no us espanteu la de la foto és només la muda d'una aranya), formigues bala, micos, caimans.... això si, sort de les botes d'aigua que et fan llogar abans de pujar perquè ens va caure un xàfec impressionant a mig passeig i deu n'hi dó el fang.

2 comentaris:

Pepnoi ha dit...

avui portem el dia de fer comentaris... si aqui teniu fangada, a nosaltres ens ha diluviat per la carretera fins a arrivar a Altafulla, l´aventura va ser arrivar fins a casa.. tot el poble inundat... la gent caminant amb l´aigua pels genolls... com els tifons de la india.. molts petons i records...
rosa i josep maria

Anònim ha dit...

Guapoooss!!
Aquestes fotos són realment precioses... us ho esteu currant molt...

No val a dir que els que encara no hem tingut ni un sol dia de vacances estem una mica garrativats i intentem no mirar gaire el vostre bloc!!!!


Un petunarru i seguiu així, mostarnt-nos aquestes fotografies tant tant tan... si la Susanne les veiés ... o l'Hector.... els guanyeu de llarg!!

Muak muak requetemuak