30 de set. 2007

Puerto López, Montañita. Ruta del Sol?

Hem deixat les alçades per uns dies, per veure la costa equatoriana i recorre la coneguda ruta del sol. Qui vingui per aquí ha de saber que el nom no te res a veure amb la realitat, la meitat de l'any aquesta zona està coberta per una espessa boira i l'altre meitat es època de pluges.

Puerto López és un poble de pescadors molt tranquil, que entre juliol i principis d'octubre, atrau molt de turisme per els famosos tours de les balenes Jorobadas.Durant aquest mesos les balenes s'apropen a la costa per aparellar-se i els mascles s'exhibeixen fent salts espectaculars. Es important contractar una bona agència, aquestes han de dur 2 motors (1 de seguretat), radio i salvavides com a mínim. S'ha d'anar amb compte, el poble està ple de "enganchadores" que et venen la sortida mes econòmica però sense cap garantia de seguretat.




També hem visitat Montañita un poble paradís dels surfistes, on normalment tenen onades de 2 a 3 metres, infestat de garitos per a gringos i botigues de marques a 35$ la samarreta (tot un contrast per ser Equador). Al vespre més val que portis taps per les orelles, els bars pugen la música a tope i des de el llit mateix la pots sentir, la festa la tens assegurada fins les 4:30 del matí. Nosaltres ho podem constatar.

3 comentaris:

Pepnoi ha dit...

Mareta meva quines besties!!! menudo pincho de merluza. Té que ser la pera veure això en directe :O

Anònim ha dit...

Redéu quin canguelo el peasso pescao!

Molts petons de barna que seguiex igual de grisa sorrollosa i bruta. Nens no tingue pressa per tornar.

Gue.

PD: Us he dit algún cop que feu una mica de ràbia?

Marisa ha dit...

Quina por ....ni per tot l'or del mon m'hi acosto a les bestioletes ..... Ja ho he vist en foto i en tinc prou.
A veure si enganxo al Paltruc un dia d'aquest i rebo la posteleta.
Petonets de tota la familia Cartañá. I dels dos peixos que ha comprat la Rosa a l'Helena i al Lucas, doncs tambè