2 de set. 2007

El paradís a Bocas del Toro

Ja portem 5 dies a Illa Colón, aquí es respira un ambient caribeny diferent a Costa Rica, no està permès anar pel carrer sense samarreta, amb begudes alcohòliques i res de fumar marihuana, es nota que aquí els americans hi tenen molta pasta posada.
Aquí tot està en venda, les agencies immobiliàries ofereixen de tot, des de illes particulars fins a grans finques en mig de la selva, i tot a uns preus bastant econòmics si els compares amb Barcelona!!! Un illot per a tu sol només 60.000 $, si no trobes casa a barna ja ho saps :-pDesprés de visitar diferent llocs del carib, aquí hem trobat una de les millors platges amb aigües calmades de color turquesa, Bocas del Drago. Una zona de costa totalment deshabitada plena de plantacions de cocoters i tot és d'un sol propietari que no ho vol vendre, olé!

Amb tant de cocoter, el David no va poder resistir de fer una mica de Robinson Crusoe, va collir el seu primer coco i després de lluitar una mica el va obrir, cosa no tant fàcil. El jugo de pipa, com li diuen aquí, es boníssim, dolç i molt refrescant.


3 comentaris:

Pepnoi ha dit...

Nanuuu comprat un "machete" com Deu mana, amb aquet obre-cartes ho portes clar. La gis fa molt bona fila en remull ;)

Pepnoi ha dit...

Hi ha possibilitat de q vos afecti alguna de les tormentes tropicals tan heavies que hi ha pel carib? Digueu-nos algo nois ;p

Anemdeviatge ha dit...

Tranquils que a Panam� no hi arriben aquestes coses. Som a Panam� city per poder veure el canal, per� ahir no va poder ser ja que feien d'inauguraci� de les obres d'ampliaci� i estava tancat l'acc�s. Avui i tornem.