15 de set. 2007

Perduts a la Lluna

En mitg de les muntanyes, situat als altiplans andins en un paratge privilegiat, es troba La Lluna, un hostal portat amb molt de mimo per la Tamara i en Kevin.
El bar amb llar de foc, la bona selecció de pelis de dvd's, els fantàstics esmorzars amb vistes a les muntanyes, i l'entranyable companyia de 5 grans gossos han fet que passessin 4 dies sense donar-nos compte. La veritat, tot s'ha de dir, el tercer dia vam canviar el dormitori per una habitació privada amb llar de foc, i és que feia força fresca!!


Des de aquí mateix hi han moltes sortides a peu, en Kevin confecciona uns mapes fets a mà amb les rutes dels voltants, sòn de gran ajuda per si es vol conèixer la zona. Arribar fins la Laguna Mojanda caminant et porta unes 3 hores llargues, nosaltres a mitg camí, per sort, ens vam trobar una camioneta amb en Paul i l'Evans, dos nois de Quito que pujàvem a acampar, i ens hi vam apuntar. A dalt hi feia un fred que pelava, però les vistes valien molt la pena!!


2 comentaris:

Urgell ha dit...

que bonic és tot això. Jo que pensava q la lluna estava més amunt oi més lluny.
Una abraçada!!

Pepnoi ha dit...

Nens sembla que apreta el fred. Tapeu-vos be i vigileu els constipads. Avui he anat a posarme amb la Rosa les vacunes per el viatge a Tanzania i com soc un valent no he dit ni mu!!!