9 de set. 2007

Ciutat de Panamà

Com deia un taxista que vam conèixer, la ciutat està dividida en tres parts molt diferents. El casc antic, on fins fa poc no podies ni acostar-te si no volies sortir escaldat, actualment s'estan reformant tots els edificis colonials i restaurants i botigues de moda no paren d'aparèixer com bolets. Ara, és un lloc molt tranquil i agradable per passejar i perdre't pels carrerons.


Per altra banda tenim la ciutat nova davant del mar, una espècie de nou Miami on no paren de construir gratacels espectaculars. La majoria son apartaments de luxe i macro centres comercial enfocats a la població nord americana, a més Panamà està plegat de bancs lliures d'impostos, cosa que fa que encara sigui més atractiu comprar un apartament aquí.

En definitiva Ciutat de Panamà no te gaires encants, com totes les capitals de centre Amèrica el caos circulatori, la pol·lució, el soroll, els crits, i la brutícia ocupen la major part de la ciutat.


1 comentari:

Anònim ha dit...

hola soc en damià:
avui he tornat a la civilitçació deprès de tot l'estiu fora de barcelona sense tele, internet, premsa... una mica aillat i molt feliç d'estar-ho. he engegat l'ordenador fa una estona i he recordat el vostre viatge; he fet una primera ullada a les dos primeres pàgines i m'ha encatat per on i com l'esteu portan a terme aquest viatge. m'encanta la forma q eu triat d plantejar el viatge sense desti programat ni dates. Una forta abraçada i apartir d'avui aniré controlant el vostre viatge setmana a setmana. us deixo el mai:
damiphono@htmail.com