4 de maig 2008

Mercat de peix de Tsukiji a les 5h del matí

Buff, després d'uns dies sense comunicar-nos ja tornem a ser aquí.
Hem estat visitant tot el visitable, ciutats amunt, temples avall i es que es tractava d'amortitzar el Japan Rail Pass. És per això que no hem tingut ni un moment per parar-nos a escriure, ja que cada vespre quèiem rendits de cansament.

Entre d'altres coses aquest dies hem visitat el Mercat de Tsukiji, un dels llocs més interessants de Tokyo.
Diuen que és el més gran del món, aqui arriben peixos de tots els llocs imaginables, Tasmània, Groenlàndia, Xile i per descomptat del Mediterrani.
Per aquí passa una tercera part del peix mundial que es consumeix en un dia!!!

Recomanen que s'hi vagi d'hora cap a les 3/4 h del matí que es quan arriben els vaixells i es quan es veuen les bèsties més grans, però nosaltres per no pagar un pastón a un taxista hem vingut en metro que obre a les 5h.
El millor és a la sortida quan a les 8h del mati et pots menjar el sushi més fresc de la teva vida, nosatres no ho hem deixat passar.

5 comentaris:

Urgell ha dit...

ostres tu quins bitxos més grans!!!
Tot plegat deu fer una oloreta...

Anemdeviatge ha dit...

Doncs la veritat es que no feia gens d'olor. Està tot tant net i el peix és tant fresc que no sembla una peixateria gegant.

Anònim ha dit...

Eii que guapo... :D quina passada. Disfruteu-ho molt. Es una caña que sigui tan gran i estigui tan net com dieu. :D Quina cultura mes pintoresca. Una abraçada gran!! :)

Lídia ha dit...

Quina passadaaaaaa!!!! segur que el sushi devia estar boníssim! que guapo, la veritat es que deu ser una passada, després de tant sentir a parlar, tantes sèries Manga... i per fi, poder estar en persona enmig d'aquesta cultura tant diferent. Que guay! Segur que ho aprofitareu moltíssim. Ens trobem en el proper post :)

Pepnoi ha dit...

Quins peixots mes grans!! aquesta gent deixará aviat el mar ben solitari...sense peixos!!