6 de maig 2008

La ruta per Japó

Hem anat tan de cul que aquest cop no hem explicat els llocs que hem visitat, però no us preocupeu que ara us en fem 5 cèntims.

Sortint de Tokyo, amb el tren bala a tota castanya, ens hem apropat a la famosa Kyoto ciutat tradicional i plagada de temples impressionants.


Amb el tren ens hem pogut moure pels voltants per visitar la ciutat de Nara, un lloc molt turístic ple de cérvols que campant al seu aire. Aquí hem visitat el temple Tōdai ji, famós per ser el mes gran del món fet 100% de fusta. Brutal!!

Altre cop a sobre el shincansen a 300 Km/h camí cap a Hiroshima. Abans d'arribar hem fet parada a Himeji on hem pogut veure un dels castells mes ben conservats de Japó i també patrimoni de la humanitat. Molt maco :-)

Un cop a Hiroshima hem fet una mica d'història visitant el museu de la bomba atòmica i la cúpula del edifici de la càmera de comerç que encara avui queda en peu. El recorregut pel museu et commou però val molt la pena.
Al parc que hi just davant hi ha una flama que es mantindrà encesa fins que l'última arma nuclear del planeta sigui destruïda.

Ah, i des de Hiroshima també hem fet una petita visita a l'illa de Miyajima a veure la porta Tori mes fotografiada de tot Japó.

Seguin la ruta de baixada hem canviat a l'illa de Kyushu i ens hem parat un dia a Beppu ciutat dels onsen (banys termals), l'endemà amb el furor de la Golden Week hem anat a parar a una urbanització una mica a l'extraradi de Fukuoka a Dazaifu, i, la veritat es que hem pogut contemplar com és una ciutat gens turística i on ningú parla anglès i la majoria de rètols dels bars son amb japonès. Sopar amb un grup de japonesos beguts te la seva conya.

Avui ja som a Fukuoka esperant que demà surti el nostre ferri cap a Qingdao (Xina), han sigut pocs dies a Japó però suficientment intensos com per saber que hi tornarem, és un país fascinant amb una gent encantadora. Sayonara!!

Pd: ja hem penjat la galeria de Japó

3 comentaris:

Urgell ha dit...

quines ganes que tinc!!

d'anar-hi!!

SEgur que m'agrada...

petonets

Pepnoi ha dit...

Japo-express, veig q ha sigut com un glop de Bourbon: curt e intens.
Deu ser un indret molt interesant. Bona sort a la Xina..... No bufeu en cap Torxa, no la vayamos a liar!!!! xx)))))

Anònim ha dit...

M'al.legra veure com un altre cop sou explorant noves latituds... Espero ens aneu aportant informacions interessants i que els recons (i dic recons) encara verges (si en queda cap) siguin degudament publcats i anunciats ja que crec cap de nosaltres treballa a la Coca Cola o un Resort turístic... pel que a mi fa prometo guardar el secret.
Creieu-me que m'esforço però aquest paltruc se m'està resistint... maleït siga!
Una abraçada

Toni