14 de maig 2008

Entrant per la porta del darrere Qingdao

No volíem deixar d'explicar-vos l'anècdote de l'entrada al país que té tela!!!

Després d'un calmat viatge en ferri fent l'impossible perquè les hores passessin vam arribar a la Xina. Un cop al port de Qingdao el primer que fem és entrar al típic control de passaports. Vet aquí que mentre fem cua se'ns tiren a sobre dos oficials per demanar-nos el passaport; tot fent un munt de preguntes: d'on som? on anem? d'on és cada segell que tenim al passaport?.... uff quina feinada....

Un cop superem la primera prova, passem per la finestreta, la Gisela primer.
Aquí la cosa ja no fa tanta gracia, es comencen a remirar el passaport amb lupa, a rascar amb l'ungla la pàgina de l'holograma... etc... Nosaltres ens comencem a posar mosques, amb tot això hi estan uns 5 min.
Després ens diuen que tornem a la cua mentre ells s'enduen el passaport a comprovar-lo a un altra sala. No entenem res, sembla que no hagin vist mai cap passaport espanyol?
Però res, després de fer aquesta darrera comprovació finalment ja ho veuen tot clar, segona prova superada, els dos ja tenim el segell xinés.

Control de maletes, a aquesta vegada li toca al David. Li fan obrir la motxilla i li demanen que ensenyi els llibres que porta.. només volen veure llibres...
Comença amb el sudoku, seguit d'un de lectura... fins arribar a treure la guia de Xina. I que passa? Doncs que no els hi agrada gens!!
A la guia surt un mapa de Xina on l'illa de Taiwan no està marcada com a territori xinès, cagada!!
Al poli li canvia la cara de cop, i indignat comença a fer que no amb el cap. Entenem que ens diu es que aquest llibre està prohibit en aquest país (:-O)
No ens queda més remei que posar-nos a negociar amb un xino amb molt males puces, i que a més no parla ni un borrall d'anglès.
Total, que al cap d'una estona de conversa intranscriptible, els fem entendre que si volen que arrenquin la pàgina "prohibida" i ens deixin passar amb el llibre....


Però el tio segueix remenant dins la bossa. I que troba aquest cop? Unes càpsules Hoi Poi de Capsula Corporation, de joguina es clar (un artefacte de la sèrie d'animació Bola de Drac). El paio comença a remirar-les, a escoltar-les, a olorar-les i no entén que recoi és això...

El David comença, Do you know manga? Dragon ball? Gt? Z? Japanesse souvenir animation... res de res, el tio segueix olorant-ho... repetim Do you know manga? i el tio amb cara de peix perdut... no entén res del que diem. Sort que no vam comprar el bastó d'en Goku tamany real, segur que es pensa que és una arma de destrucció massiva!!
Per sort un altre oficial apareix per allà i veu que allò es totalment inofensiu i ens deixa per fi entrar del tot a la Xina, això si amb mitja guia arrencada i una emprenyamenta de collons. PERÒ QUI S´HAN CREGUT QUE SOM NOSALTRES? Uff!!! quina suada hem fet només arribar......És el que té entrar per la porta de darrera.

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquesta historieta d´entrada a la Xina és boníssima, és un bon gag visual, sobretot quan arrenvaven les les pàgines de la guia.
CARLES.

Anònim ha dit...

Mare de deu quin aodisea. :D no m'extraña que estiguessiu mosques. ff :D bueno :D animos otra anecdota pa explicar ^^. una abraçada gran. Que chules les capsules!!! ^^

Anònim ha dit...

Hola!

Me'n alegro de veure que el terretremol no us ha afectat en res. Això de l'entrada, a nosaltres ens va passar a Mongòlia. Com teniem visat de xina i s'odien a matar, gairebé no ens deixen entrar al país, sort que havia un guia mongol (pel país no per ell, pobre home) que ens va acreditar com a convidats. Així que aneu ben preparats pel proper canvi de país!!!

Ahhh i finalment no podrem coincidir aquest estiu perque acabo de comprar el vol a cubaaaaaa!!!!

Urgell, a veure si els enganxem més endevant... o si hi finalment hi vas, ja m'explicaràs!!!!

s.

Pepnoi ha dit...

Em faig pipi damunt del riure, lo de les capsules es brutal, m´estic imaginant al paio aquell ensumant les capsules.... Hi ha per unes págines de comic ben manga sobre l´episodi del agent d´inmigraciò xines asa i els dos turistes extranys ;))))
PD: putos amarillos!!!

Anemdeviatge ha dit...

Si, si ara us fa molta gracia, però quan érem allà estàvem ben cagats...jajaja

Urgell ha dit...

ei Sandra ja veig que et van més els moviments llatins que el kung fu...
jaja
bé jo no sé si podré atrapar a aquesta parella ja que no paren... i no sé on estaran pel mes d'agost, si és vietnam, diguessim q ho tinc malament, ja q és el lloc més sol·licitat d'Àsia després de Xina.. jaja (JJOO). Però bé sempre hi ha alguna esperança..

Anemdeviatge ha dit...

Va Urgell, perquè no t'animes i vens a les platges de Malàsia...

Urgell ha dit...

ara malasia?
jajaja

va ho miro dilluns

d'acord?

per cert malasia fa falta punxar-me per anar allà?