10 de set. 2007

Hola Sud Amèrica!!

Ara ens trobem a Quito Equador, hem deixat les platgetes, els cocoters, i la caloreta per passar als altiplans de Sud Amèrica, les terres àrides i el fred!!!

Quito, situat entre volcans a 2850 m d'alçada, es nombrada el 1978 Patrimoni Mundial per la UNESCO gràcies a la riquesa artística que guarden els seus temples, per aquest motiu també es coneguda com "La Florència d'Amèrica".
Cal visitar el Casc Antic atabalat de gent i circulació densa, ple d'edificis colonials i esglésies, és genial per assaborir l'ambient indígena de la zona.


Tota la ciutat està comunicada amb un TroleBus, un híbrid entre bus i tramvia, sense contaminar. Amb 10 minuts et plantes a la part nova Marical Sucre, on l'ambient canvia radicalment, tot són bars de moda tipus "lounge", discoteques, restaurants de tot tipus amb decoracions extravagants, parets de vidre... i ple de ciber-cafés amb música disco a tope.
Al cap vespre els carrers s'omplen d'estudiants que venen de festa o més ben dit a muntar el botellón.

PD: no deixeu de donar un cop d'ull a la galeria de Panamà, ja és aqui!!!

3 comentaris:

Pepnoi ha dit...

Caramb això si que son contrastos, de lo que esteu vivint ara a les platges de fá uns dies....quina passada de experiencia!!! (ospas sembla l´eslogan d´alguna veguda) ;)

Anònim ha dit...

Per fi tinc una connexió a internet semi-digne en horari no laboral i he pogut revisar tot el vostre recorregut desde els inicis. Què xulo. Ara canvi gran... Deixar el Carib per entrar a Sudamèrica. Molta sort!!!
Un petonet.
sandra.

Unknown ha dit...

Llegint el blog, és una mica com viatjar amb vosaltres. carles.