6 de set. 2008

Udaipur ciutat de temples i palaus

Ja som al Rajastan, la zona de l'Índia nord mes visitada pels seus palaus i forts.
De moment Udaipur ens ha sembla un lloc molt tranquil. Malauradament el conegut llac Pichola, que separa la ciutat, ara esta bastant sec es veu que aquí les pluges encara no ha arribat.
Un dels encants d'aquesta ciutat es un dels Palaus convertit en hotel que esta al bell mig del llac, per arribar-hi nomes es pot fer en barca, però si no estàs allotjat no pots ni trepitjar el restaurant.

El que si que es pot visitar es el Palau de la Ciutat, un dels mes grans del Rajastan.
La millor hora es quan baixa el sol i la pedra de color crema agafa unes tonalitats taronges brutals. A mes nosaltres ens hem colat per unes escales i hem pogut pujar a un dels molts terrats, les vistes encara molt millors.


Per últim us ensenyem una foto del nostre hostal, un edifici amb l'arquitectura típica d'aquí, tot reformat i amb una terrassa de somni per sopar.

7 comentaris:

Montse ha dit...

¡Pero bueno! ¿Eso es vuestra terraza? Si parece que de un momento a otro vaya a llegar una alfombra mágica volando y os vayáis a dar un voltio por ahí! Qué asquito... Y nosotros aquí...

Estas fotos me recuerdan al juego de mesa "Hotel". Yo siempre quería tener el Taj Mahal, porque era el más chuli. Luego claro, perdía.
(Qué comentario más superficial,¿no? Vosotros viendo maravillas del mundo y yo asociando con juegos cutres del año de la picor, ¡jajajaj!)

Hala pues, ¡que tengáis buen viaje de vuelta!

:) Monxita

Anònim ha dit...

Macagum dena! ja ens tornarà a tocar una postal de Barna! El Paltruc està tatuat al coll d'en David, a la foto en B/N que aneu tot dos en moto foto 39 Cambotja!!!

Oeee... oe.. oe oe, oeeeee oeee

Xavi i Gue

Anònim ha dit...

Ben mirat poder no aneu en moto, però el paltruc hi és! O almenys hi era si es que en David encara no s'ha duxat!

Punyeteros!, mira que ens ha costat aquest! j

Xavi i Gue.

Anemdeviatge ha dit...

jajaja, si, efectivament en Paltruc està tatuat al coll del David...
farem el possible per fer-te arribar la postaleta des de la platja de Tossa...

Anònim ha dit...

Al.lucinat estic, jo vaig ser al mitjans d´Agost i havía molta mes aigua (Ja vos ensenyarem les fotos). La terrasseta está formidable, la rosa es morirá d´enveja quan la vegi
Josep Mª i Rosa

Nat i Txe ha dit...

hOLA PARELLA!!
NOSALTRES SOM UNA PARELLA QUE EL SETEMBRE VIATJAREM CAP A LA INDIA!! HEM VIST QUE ANEU AMB UN PRESSUPOST LIMITAT COM NOSALTRES. QUE TAL AQUEST HOSTAL?
QUINS PREUS TENIA? ESTEM BUSCANT HOSTALETS PER ANAR MONTANT LA RUTA I AQUEST FA MOLT BONA PINTA!!

Anemdeviatge ha dit...

Hola Merce
Doncs fent memòria creiem recordar que es deia Hostal Minerva, portat per Israelites super amables i super net, al terrat hi ha una restaurant de somni, bé, ja ho veieu a les fotos.
Hi havia molts tipus d'habitacions, senzilles amb poc atrezzo, amb bany compartit i amb bany a dins, o sigui que pots escollir el preu q millor et convingui. Nosaltres hi vam estar al setembre i es una bona època x regatejar una mica els preus. Però creiem recordar q pel q oferien estava força bé de preu, nosaltres ens hi vam estar uns quants dies.
A la guia Lonely Planet surt amb el nom antic (estava acabat de reformar) Hotel Gangaur Palace.
Molta sort, i ja ho sabeu si pengeu algunes fotos del viatge a la xarxa estarem encantats de veure-les.
Bon vitage!

David i Gisela