4 de jul. 2008

Trasports a Vietnam

Moure's per Vietnam amb el transport local és esgotador, com ja us havíem comentat la nostra arribada al país no va ser la millor, i es que aquí els hi agraden molt els dollars. Tan els conductors d'autobus com els taxistes s'inventen les mil i unes per demanar-te, no el doble del que val el bitllet, sinó el triple o quàdruple.
El taxistes encara que facin cara de no haver trencat mai un plat tenen els taxímetres trucats i no per poc, amb un trajecte de 2km són capaços de cobrar te com s'hi haguessis fet un de 20 km. A més, quan et negues a pagal's-hi el que diuen es posen xulos i agressius, però es clar, quan passa la poli aprop apreten a corre.
Total, que tot això sumat amb que la majoria de terminals de busos estan a les afores de les ciutats i que has d'afegir una altre regateig amb un tuctuquero, nosaltres ens hem decantat per una opció més còmoda i més utilitzada pel turista, l'Open Bus.

Vietnam te la sort de ser un país allargat i marcar una ruta es relativament fàcil. L'Open Bus no es mes que un seguit de parades per tot el país que pots fer amb una mateixa companyia. Pots comprar tots els trajectes de cop i anar activant-los sobre marxa, això fa que et surti mes econòmic, o sinó, a cada parada fer la compra del següent trajecte. El millor, o potser és el pitjor, es que post escollir entre sleeping bus o seat bus, alguns sleepings son autèntiques tortures!!

PD: Finalment ja hem penjat la galeria de Xina II

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nosaltres vam anar en tren i és tota un experiència (en tots el sentits, tant positius com negatius) :-) Salut!