6 de jul. 2008

Hoi An, same same but different

Pots endinsar-te pels barris menys concorreguts i passejar entre cases antigues amb patis i carrerons sense sortida, mentre observes a les dones secant els noddles al sol i els homes reparant les seves bicicletes. També pots baixar a la vora del riu on hi ha el nucli antic, totalment en reformes i bastant mes turístic, i pots veure una mica com era el Vietnam d'abans amb la seva arquitectura local influenciada de moltes altres cultures, xinesa, japonesa i europea.
Actualment aquesta zona esta plena de restaurants i bars, però encara queden alguns negocis de costura i brodats on pots veure, una mica de reüll, amb quina agilitat i perfecio fan la feina.


A Hoi An ja hi trobem la platja, i ja era hora perquè aquí la calor es molt forta. Pots arribar-hi amb un passeig amb bici només esta a 5km del poble, tot i que no es res de l'altra mon es pot venir a dinar i passar la tarda llegint.

Amb una mica de sort un pescador de la zona t'oferira un souvenir típic vietnamita, i es que quan treuen les xarxes en comptes de pescar peixos treuen bales i d'altres municions :-O

7 comentaris:

Urgell ha dit...

ep com ens poseu al dia eh!! Bandarres...
Tan esteu una setmana sense dir res, que de cop i volta tenim tres o quatre posts fresquets per anar fent salivera... i la veritat
ens encanta!!

Petonets

Anemdeviatge ha dit...

Hola nena,
doncs si, tenim feina endarrerida i la que ens queda... aquest dies ens hem mogut bastant ràpid i ara ja som a Singapur!!!! et sona?
Desprès farem la costa de Malasia ens venia de gust platjeta i aquest es el lloc ideal ;-P

petonssssssssss!!!!!!!!!

Anemdeviatge ha dit...

Hola Alicia & Stephen, que bien!!
Ahora ya estamos en Singapur pero mañana ya saltamos hacia una isla, Pulau Tioman en Salang y allí si que pasaremos unos cuantos días..

ala ya lo sabéis,
salut!

dav i gis

Anònim ha dit...

Cuideu-vos molt parella, de pasar-ho be no dic res que ja es veu que esteu de conya :)
Avui ha sortit un reportage de la meva feina a tV3 ¿adivineu qui surt amb el XSI dale que te pego? :)))))
Josep Mª i Rosa

Anemdeviatge ha dit...

Ke lo de la India? Veniu o no?

Pepnoi ha dit...

Sip, confirmat

Unknown ha dit...

ja torno a se aqui,,,on esta en Paltruc???
Petonets
(ara tinc una bona feinada a posar-ma al dia)))