26 de jul. 2008

Un altre segell al passaport, Singapur.

Singapur és un de aquells paissos-ciutat, algo semblant a Hong Kong. El cert es que és molt petit i per això es gasten un fotimer de pasta en fer-lo créixer. Com? Guanyant terreny al mar.
Això provoca que els veïns, com Indonèsia i Malàisia s'emprenyin forca... Cosa de fronteres...
El que és mes greu son els kilòmetres i kilòmetres de fons marí arrasats durant tots aquest anys sense que ningú hagi fet res per aturar-ho, i es clar , Singapur és un país ric, molt ric.
Com a detall curiós per saber com estan les coses per aquí abaix, tant a Indonèsia com Malàisia han fet lleis per prohibir la venda de sorra cap a Singapur (algunes illes d'Indonèsia ha venut tanta sorra que ara, a més amb el canvi climàtic, estan en perill de desaparèixer...) :0

La ciutat és carisima i per això ens hem instal·lat al barri de Little India, on hi ha una immensa comunitat hindú. El xoc d'entrada és important, està ple, ple de gent al carrer i tot son homes. L'ambient es genial, sona música de bollywood a tota castanya, hi han moltes paradetes on venen flors per fer ofrenes, les olors a curris i a mil espècies es barregen per tot el barri, la barreja cultural és fantàstica.

Per fi hem pogut fer un canvi a la dieta, hem passat del noodles als deliciosos curris indis, dolços, salats, i per descomptat picants. mmmh bonissims. Mes endavant quan siguem a la Índia ja en parlarem mes.

I en el pròxim post anem al zoo!!