25 de juny 2008

Ninh Binh, Tam Coc i els seus voltans

Bé, ara intentarem posar-nos el dia ja que portem molts posts enderreits :-P
Sabeu que fan un turc, un alemany, dos bascos i dos catalans quan es troben a Vietnam? Doncs en els pròxims dies ho descobrireu!

Parlant de Ninh Binh, bàsicament es conegut per el seu passeig en barca entre els arrosals, el paisatge es maco perquè recorda un Halog Bay en petit però no es l'unic que hi ha a la zona. Per nosaltres quasi ha sigut millor el llogar una motorbike i fer kilòmetres pels voltants de Tam Coc.

Hem passat per camins solitaris, per temples mig abandonats on no hi havia ni una ànima, hem topat amb búfals d'aigua remullant-se al riu i al creuar algun poble hem pogut veure com sequen la collita al carrer, total que hem disfrutat d'un passeig rural amb tota regla.


3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ninh Binh va ser el lloc d'on ens vam portar un millor record de Vietnam, ens ho vam passar de conya amb les motos, amb els temples perduts amb les muntanyes i amb la gent d'allà que van ser els més hospitalaris del país!

Urgell ha dit...

q xuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulo!!
Avui me'n vaig d parranda , una amiga m'ha convidat al BBB a BCN ja us diré q tal és l'experiència de les fires de moda...

petonets i dolços viatges

Alicia ha dit...

Holaaa !!! Nosotros llegamos a Singapore el miercoles que viene! estaremos 4 o 5 dias y luego viajaremos por Malasia, a lo mejor nos podemos tomar unas cervecitas por alli !

Besos,

Alicia y Stephen