11 de juny 2008

Terrasses d'arròs a Longsheng

Yangshuo és un bon centre d'operacions per fer excursions a altres pobles de la zona i un dels paisatges que val més la pena veure són les terrasses de Longsheng.
La peculiaritat d'aquests arrossars és que estan ubicats a les muntanyes i que per tal de poder conrear correctament l'arròs s'han creat unes mini terrasses al llarg de la pendent. A més a més, compten amb un ingeniós sistema de rec que condueix l'aigua als diferents nivells, permeten així una bona inundació de cada esglaó.

El lloc se'ns dubte és impressionant, i això que no hem enganxat la millor època per visitar-ho, que és quan tot està completament verd.
Igualment, hem gaudit molt fent fotos del paisatge i a més, per arrodonir-ho, hem coincidit amb dos catalanes la Virginia i la Núria i per fi, hem pogut parlar amb català amb algú més que no fóssim nosaltres dos!!!!!!! yujuuuuu!!!!!!!

3 comentaris:

Pepnoi ha dit...

Que mengen a la foto, em fà venir salivera!!!! M´encanta l´arros

Urgell ha dit...

Què xulo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quins arrossers..!!!més espectaculars!!

Anemdeviatge ha dit...

Doncs menjavem un arròs cuit dins d'un bambu i fet a la brasa. Pero es clar ni punt de comparació amb la paella que ens faràs quan tornem cap a barna, oi?

g.d.