22 de jul. 2008

Somriures de Battambang

A Cambodja la gent és increïblement alegre i et passes el dia veient somriures a cada cantonada. El més divertit es anar saludant a la gent amb la que et creues pel carrer, es converteix en un joc perquè ells inevitablement també et saluden i riuen.
El poble encara conserva alguna cosa de l'arquitectura francesa però a part d'això i un mercat de menjar no te gaire més encant.
El millor es llogar una moto per sortir a visitar els voltants, pel camí passes per diferents pobles i visites alguns temples perduts escales amunt.
Nosaltres ens hem aprofitat que els nostres amics portaven conductor i els hem seguit per no perdre'ns per aquest paratges (sense algú que es coneix la zona és impossible trobar els llocs).

Després de fa quasi un mes d'estar viatjant junts, ara ens toca despedir-nos de l'Edorta i l'Iratxe que segueixen la seva ruta cap a Thailandia. Nosaltres a partir d'ara haurem de reempendre el nostre camí en solitari... agur!!
I ja que estem de canvis nosaltres aprofitem i ens replantegem la ruta. Hem decidit deixar Laos per més endavant i aprofitant la caloreta de l'estiu marxem cap a Singapur i Malasia, es hora de fer platjeta!!!!

6 comentaris:

Pep i Nuria ha dit...

Quina meravella de pais, hem feu venir ganes d'anar-hi ara mateix.

Pepnoi ha dit...

Que tal el menjar? feu una mica de crónica gastronómica ;)

Unknown ha dit...

si,,,si,,,,copia i enganxa la gastronòmia del wikipedia, també puc trobar en Paltruc allà???

Anemdeviatge ha dit...

ja ja ja, bona Cesca.
Pero no cal que ens posem així, no? :-P

Anònim ha dit...

Joder xatus! Donc no tindrà gaire encant per vosaltres que ja teniu les retines cremades de veure món però des d'aquí fa una pinta....

Gue.

Unknown ha dit...

juajuajjajajajaaaaa,,,,,