15 d’ag. 2008

Calcutta + 30 hores = Kathmandu

A les 15h pugem al tren, estem animats, fem fots per la finestra, a les 21 sopem un entrepà, de 22 a 23h ens barallem amb els escarbats, a les 24h toca dormir, a la 1h de la nit els crits dels hindús vestits de color taronja ens desperten, a les 6h la llum ens fa aixecar, són les 10h del mati hem arribat a Rauxaul.

Un rickshaw ens apropa a la frontera, dubtem que allà algú ens posi el segell al passaport. Ens treuen cadires de plàstic per seure, omplim el formulari, ens posen el segell de sortida, ens diuen en veu baixa "one hundred rupies", fem orelles sordes, girem i marxem. Seguim 5 min més amb el rickshaw fins a l'altre frontera, entrem en una habitació, ens diuen que la visa val 40$, fem morros, truquem al consolat, paguem i callem.

Caminem sota un sol implacant, agafem un altre rickshaw, ens porta a l'estació de busos, pugem en una combi, 10 hores de viatge al seient de darrere ens esperen. Comprem una bossa de patates pel camí, ens maregem, les vomitem, no parem. Vuit hores mes tard l'eix de la transmissió es desprèn, parem en mig la muntanya, es fa fosc, no té solució.


Passen varis cotxes i furgonetes, no paren. Una hora i mitja mes tard un camió para, li paguem, 11 persones pugem dins la cabina, 2 al sostre. Canviem de camió, 1 hora més ficats dins d'una altre cabina menjant galetes. Arribem a Kathmandu, agafem un taxi, fem dos metres i s'espatlla, el conductor torna a fer el pont, no s'engega, baixem, pugem en un altre taxi, 10 min i ja som a Thamel, al barri on ens allotjarem, són les 22h de la nit, estem morts!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

hola nois des de Jaipur... deu n' hi do el vostre viatget.. a nosaltres de moment tot molt be.. a mi m' encanta i el meu marit esta una mica horroritzat de la merda que hi ha en aquest pais... en fi, que us ho passeu molt be i molts petons..
Rosa i Josep M

Unknown ha dit...

carai,,,menys mal que vosaltres sou forts, jo només de lleguir ja estic marejada!

Anònim ha dit...

això sí que és viatjar i lo demés son tonteries!

s.