7 d’ag. 2008

Visites per la ciutat

Ahir vam decidir visitar el famós Howard bridge, el pont més transitat del món, i de pas veure el mercat de les flors que hi queda aprop.
A Calcutta hi ha una línia de metro però no arriba a tot arreu, així que vam agafar un taxi. D'entrada ens es difícil entendre's amb el conductor del taxi, l'home no parla el mateix angles que nosaltres i per rematar-ho no sap llegir. Però res, amb l'ajuda final d'un tercer personatge ho vam aconseguir... o això ens va semblar...

Un cop vam baixar del cotxe ens trobem immersos dins d'un caos brutal, centenars de tios caminant amunt i avall carretejant paquets immensos a sobre els seus caps. El tràfic era caòtic i no sabíem on posar-nos, vam començar a caminar intentant orientar-nos perquè allà no veiem cap flor, però la cosa resultava impossible, així que vam decidim passejar per aquella zona, caminar pels diferents carrerons i veure on ens portava allò.

Quan ja portàvem una bona estona descobrim que allò es el Mercat del Metall, i que no hi havia ni una punyetera flor per allà!! Però cap problema l'estada no va estar malament el lloc tenia el seu què.
Finalment vam aconseguir arribar al Howard bridge i al mercat de les flors, uff!! Per cert, no valia un duro, acabava de ploure i el fang i la pudor es podien sentir des de dalt del pont!!

3 comentaris:

Urgell ha dit...

that's amazing!!
I don't know if I allready said this before...
Incredible!!

kisses from brighton!!

Unknown ha dit...

kin contras la miseria amb el palaus !!!

Anònim ha dit...

Prepareu vos quan aneu per segons quins llocs de la india profunda... una fortor insoportable..vaques per arreu, rates, monos.. ja hem visitat tots els temples d' animals... en fi, una delicia...
molta sort i molts petons
Rosa i Josep M