15 de nov. 2007

St. Pedro de la Castanya! a Xile

Després de 3 dies pel desert hem arribat a la civilització i mai millor dit. St. Pedro de Atacama, Xile es super car i arribar des de Bolívia es un xoc econòmic total. Però te els seus avantatges, retrobes amb tu el confort d'una bona dutxa d'aigua calenta i l'opció de tenir una gran oferta en menjars i postres.

Ens hem passat 3 dies sense fotre res, esperant el bus per sortir d'aquí i es que si vens del Salar no et ve degust fer les excursions que hi han pels voltans, tenen uns paisatges molt semblants i a preus d'or.
Ens hem quedat amb les ganes de visitar la Mina de coure de Chuquicamata, fa uns anys la mes gran del món, per culpa d'un event era tancada al públic justament l'únic dia laborable que érem per aquí.

Ens han anat prou bé aquests dies de reflexió, hem decidit variar una mica la ruta i anar cap a Argentina per visitar el nord i centre del país, mes tard tornarem a entrar a Xile per l' Aconcaua.

4 comentaris:

Urgell ha dit...

ei, hi ha un lloc molt maco q no sé si en parlarà la vostra guia, segur que si, que és el lloc on es veuen més estels del món, és un lloc on no hi plou mai i està crec entre antofagasta i santiago. Crec que es diu LA SERENA. Jo no ho vaig veure però em vaig quedar amb les ganes.
Per cert ja que esteu a san pedro aneu a los Géisers del TAtio. De veritat que valen la pena. apa petonets

Urgell ha dit...

Ara m'acabo d'adonar q ja heu estat als géisers... jajaja
i es que actualitzeu tan la pàgina q no ho havia vist..
;)

Anònim ha dit...

Hey!! antes que nada.. felicitaciones por semejante viatge!!!!. Soy la ¨pesada argentina¨ secretaria del Xavi. Me ha estado contando de sus aventuras por el mundo y me parecen fascinantes. Solo una recomendación, cuando pasen por Tucumán no se pierdan de Tafí del Valle, ni mucho menos de sus empanadas tucumanas!!.. cualquier pregunta que quieran hacerme..como buena argentina que soy.. y algo conocedora de sus tierras, intentaré responderles. Ojalá cuando regresen tenga la oportunidad de conocerlos y escuchar y compartir con los suyos todas las historias que esconden estas fotos.
un saludo muy fuerte desde Barna!!
Clara

Anemdeviatge ha dit...

Hola Clara, vamos de camino hacia Mendoza y creo que haremos parada en Salta y Córdoba aún no sabemos en cuantos días lo haremos, de todos modos siempre se agradecen sugerencias de alguien de la tierra.

saludos,
david y gisela