2 de nov. 2007

La Paz, la capital mes alta del món 3660 m

La Paz es una ciutat molt caòtica, amb un trafic infernal plena de "micros" cridant els seus destins i els carrers sempre estan a petar de gent, tan de neteja botes, com de tops manta etc... Nomes baixar del bus, ens topem amb un policia que ens busca un taxi, ens posa dins i ens diu que sobretot no deixem pujar ningú mes al cotxe, ell apunta matricula i llicencia del conductor i les nostres nacionalitats. Es evident que no ens troben a la ciutat més segura del món!

Com per norma casi ja establerta, sempre arribem a les grans ciutats en festiu, i d'entrada no es una bona noticia ja que els mercats de La Paz tanquen en diumenge. Però al passejar pels carrers ens donem compte que encara hi queden parades obertes i que a diferencia dels dies entre setmana s'està molt tranquil i a mes quasi sense cotxes, o sigui que al final caminar pels carrerons i paradetes es converteix en un plaer.


Un dels mercats mes coneguts es el de la Bruixeria, on pots trobar des de fetus de llames dissecades, herbes i caramels de colors, tot per fer ofrenes a la Pachamama. També hi ha el mercat de "la ferreteria" on es ple de paradetes que venen tot tipus de bombetes, endolls, cables, lladres.... Seguin caminant et topes amb el Mercat Negre de roba, tota provinent de la Xina, sabates, pantalons, calçotets i ulleres de sol tot de marca, però falses, es clar. Aquí diuen que pots trobar el que sigui a preus rebentats!!


No ens podem deixar els top manta, que es troben per tota la ciutat, venen des de pel·lícules, series, música, llibres, nosaltres no ens hi hem pogut estar i ens hem pillat la 1era i la 2ona temporada de LOST, i es que aquí la qualitat dels dvd es excel·lent!!! i tenen uns preus rebentats, 12 eur 14 dvd.

PD: ja sabem que aquest cop la galeria de Perú s'ha fet esperar massa, pero finalment ja la teniu AQUÍ!!

1 comentari:

Urgell ha dit...

Vigileu amb la cartera doncs... jaja.
A més amb tanta alçada voleu dir que a algú li queden ganes de pispar. De totes maneres ULL!!
;)
ptonets