27 de nov. 2007

Entre copas per Mendoza

Mendoza està plena d'excursionistes a punt per pujar el Aconcagua, i a cada cantonada et surt una agencia especialitzada que et munten un tour en un no res.
A nosaltres, això de fer cims de 6962 m ens queda molt gran, així que ens hem decidit anar d'excursió a un altre lloc, a les bodegues de la zona de Maipu.


Venir a visitar les bodegues es molt divertit, en moltes d'elles et fan una gran explicació de tot el procés i fins i tot una petita classe de tast. Nosaltres hem visitat la gran Bodega López, la més antiga del poble, amb una barreja de tecnologia punta i artesenalitat, i també la Bodega Viña el Cerno, una bodega familiar de producció limitada en que tota la família col·labora el dia que s'han d'embotellar les ampolles, una a una directament de la bota.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Això va agafan color!! unes copes, un bon apat i a viure ( ho dic des-de la feina, a punt d´acavar una jornada de lo mes esgotadora) ;(
jOSEP mª

Urgell ha dit...

PER MOLTS ANYS DEIVID ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Bufa-les totes!!
MOlts petonets!!!

Anemdeviatge ha dit...

Per molts anys Urgell i recorda que només n'has de bufar una mes que l'any passat!!!

molts petons,
david i gisela

Anònim ha dit...

Per molts anys David i Urgell! Algú més fa anys?

Què vol dir això que no feu l'Aconcagua, 6962m pfff... doncs com de casa meva a Passeig de Gràcia / Aragò, i estic farta de fer-ho...

Apa macos, que aprofitin les bodegues.

Guinevere

Urgell ha dit...

Moltes gràcies GUE!!
ptonets a la mainada i al Xavi!!!i per tu tb!!