18 de nov. 2007

Salta i ruta pels voltans

Diuen que Salta es la ciutat mes dinàmica de nord del país i es ben cert, per les nits l'activitat augmenta i moltíssima gent surt al carrer a passejar per les avingudes peatonals. Hi ha una plaça al centre de la ciutat, la Plaça 9 de julio, on els seus voltant són plen de cafeteries amb terrasses a l'aire lliure i en el mig tens la vista d'un parc ajardinat.

Els voltants de Salta son sorprenents, nosaltres vam optar per llogar un cotxe i fer una ruta de 2 dies per diferents pobles, però el millor són les increïbles valls o quebrades que travesses pel camí, ets incapaç de no parar cada 10 minuts a fer una foto.



Cafalate es l'ultim poble de la ruta, hi allà es ple de bodegues de vins que et fan cates gratis mentre visites les instal·lacions, nosaltres ens hi vam tirar en planxa, però es clar sense passar-nos perquè anàvem amb el cotxe.


6 comentaris:

Unknown ha dit...

Continuo sent un fan dels vostres reportatges fotogràfics. Em podrieu recomanar un vinet d´aquests xilens que heu catat habiam si el trobo per aquí ? Carles.

Anemdeviatge ha dit...

Hem estat a les bodegues Nanni, vins Orgànics d'altura. Per desgracia a Europa nomes exporten a Alemanya i Holanda, una pena ja que els vins estan boníssims.
http://www.bodegananni.com/inicio.htm

Tambè vam passar per les bodegas de
Domingo Hermanos, mes gran pero tambè amb molts bons vins, alguns d'ells premiats.
http://www.domingohermanos.com/

Urgell ha dit...

jo també sóc fan. Realment no em treieu el convenciment que VIATJAR i CONÈIXER món és una PASSADA!!

Unknown ha dit...

i finalment en la ultima foto el burro es va menjar la camara jajjajaaaa,,,,

Anònim ha dit...

¿Pero no es el David el de la foto?
Josep Mª

Unknown ha dit...

Avís a navegants ¨bloogistes¨ sóc conscient que faig ús d´informació privilegiada (no ho tornaré a fer) però sapigueu que en David s´afaitat la barba. Ha passat de la seva imatge de personatge exòtic, Robinsson C. i salvatge, a la imatge de personatge de revista del cor, està guapíssim. Carles.