3 de nov. 2007

Oruro sense "La Diablada"

Aquest poble es conegut per la seva festa de carnaval, "La Diablada", on es representa la lluita entre el bé i el mal a través d'una dansa.
Nosaltres no hem coincidit amb aquesta festa, però hem vingut igualment fins aquí per veure un poble Bolivià amb el seu estat natural.
Oruro a sorpresa de tots es un poble molt actiu, sempre hi ha gent amunt i avall del carrer principal, ens ha sobtat veure moltíssima gent jove.

També hi han diferents museus per visitar, nosaltres hem anat al "Museu Minero" que es troba sota del "Santuari de la Virgen del Socavón", a més, dins dels túnels hi han tot de vitrines amb peçes antigues, una barreja de lo que feien servir els miners aquella època i d'altres, els amagatalls dels lladres que robaven minerals, màquines d'escriure gegants, màquines de calcul...

Però el que més crida l'atenció és l'infinitat de rètols que hi han per tot arreu, tots els carrers n'estan plens, cada botiga en te 2 o 3 com a mínim a sobre l'entrada i es difícil saber que hi ha a dins de debò.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt be!!!molt be!!! aixis m'agrada que feu feina, vosaltres en teniu la tota culpa de la nostra addició, quan torneu tindré que anar a blogger-anonims.
Per cert he tornat a mirar les galeries i la del niu de papellones maca,,maca,,maquisima!