21 de nov. 2007

Cordoba i Villa Nydia la casa del "Che"

Cordoba es com qualsevol ciutat europea, un centre ple de botigues de moda, grans superfícies comercials, cafeteries super fashions i tot combinat amb restes d'arquitectura colonial.
Aquí ens hem pres uns dies molt tranquils per visitar la ciutat i hem aprofitat per fer una mica de vida casolana, anant al mercat a comprar, cuinant a l'hostal i fent grans migdiades!!! Molt important. :-P

A poca estona d'aquí hi ha el poble d'Alta Gracia, conegut perquè Ernesto Guevara, el "Che" va passar la seva adolescència. A causa del seu asma, els seus pares van decidir canviar de casa i venir a viure aquí amb un clima més sec i més sa.
Es el típic poble, ple de xalets i casasses que serveixen per passar els estius o caps de setmana, en general és bastant residencial i molt tranquil.

Villa Nydia és la casa on vivia el "Che", ara funciona com un museu en el que han conservat part de la seva habitació, la moto, o una replica, amb la que va fer els seus viatges i moltes fotos d'ell i la família. Encara que el museu és una mica massa escuet, val la pena venir a posar els peus fins aquí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Caramb, el "Che" això si que es un personatje, molt interessant de veres ;)
Josep Mª

Cook me tender ha dit...

Hola David i Gisela, soc la MªÀngels, companya d´angles del David, t´enrecordes??? La fotògrafa...Bé us segueixo desde el principi i m´encanta el que esteu fent, feu que viatgi una mica, gràcies, per cert hi ha un concurs de blogs....el vostre podria guanyar!!! Disfruteu!!! I fins un altre!!

Anònim ha dit...

Hola noiets!
Estic treballant amb la radio posada i han parlat de que cada cop hi ha més blogs de gent que viu bé la vida. Han mencionat loliplanet. He escoltat atentament a veure si deien el vostre però ha estat una noticia molt breu.
Han comentat una web interessant per calcular quan costa viure a cada país. Per si us interessa:
www.savingfortravel.com

I a www.icatfm.cat (que podeu escoltar en català per internet) hi ha més links però no ho he sapigut trobar... (com sempre la informàtica i jo en disputa constant!)

Petonets.
s.
pd. ahir va ser cumple de l'urgell!!!