16 de jul. 2007

Utila - Bay Island

Ja fa mes d'una setmana que correm per Hondures, vam entrar per la frontera del Florido per anar a Copan i visitar les ruïnes, junt amb el Mauricio i la Annie una parella que vam conèixer de camí.
Hem passat per la ciutat de Tela, per visitar les fantàstiques platges del Parc Natural de Punta Sal, però no ens ha sigut possible. No hi havia prou gent per organitzar una sortida, i es que Tela potser avanç del huracà Mitch era un lloc especial, però ara es un lloc desolador i bastant destartalat, hotels mig reconstruïts, platges brutes, poca gent...

Be, ara si ja som a les Bay Island i hem pogut tastar les aigües càlides del Carib. Estem a Utila una de les illes de la costa Nort, mes petita que Roatan i per tan mes tranquila. Ens a sorprès l'ambient de la illa, aqui es parla angles amb una barreja d'accent caribeny, tot funciona un 50% mes lent, per desgracia l'anunci de Malibu, descriu perfectament el tarana Caribeny, " me estoy estressando.."


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Uno dos tres probando.
Uno dos tres.

Anònim ha dit...

No m'ho puc creure!!!! ha funcionat! però si jo ja ho havia fet això de ser una anònima... quina ràbia em fa la informàtica. Bueno noiets, com va tot? què maques son aquestes Bay Island, no?
Aquí falta poquet per començar vacances i això vol dir anar una miqueta de cul per acabar-ho tot abans de marxar. Quina serà la següent parada?

Anònim ha dit...

Vigileu que comenceu a fer una mica de ràbia...

No veig perquè heu hagut d'anar tant lluny. Aquí, a Barna, tenin la plaça Urquinaona que és ben mona tu...

Quina currada de blog... estic tafarejada.

Petons macos.

I... rectifico: feu molta ràbia!

Anònim ha dit...

Avia'm si això funciona?
...sí que feu molta enveja!!!
Molts records i petons!!!
Se us ha encomanat el ritme caribeny? no deu costar gaire.
Si us trobeu dos nois de Sant Pere de Torelló dels quals un és en Xevi Casals li doneu records dels seu cosí Joan Casals i de la Núria. Lúltima notícia és que ells estaven per Bolívia i porten per aquest continent des del mes de febrer...
Ja sabeu qui sóc??

Pepnoi ha dit...

Menuda pinta nens :p A patir com dos boixos, quina cura anti-stress. les fotos son maravellosses