25 de jul. 2007

Una altre anècdote d'autobusos!!

Tornant de les Peñitas, en el poble de Poneloya una parella baixa amb la excusa de que aquell no és el seu bus, però això no val per no pagar el bitllet, així que el cobrador, un noi d'uns 20 anys els segueix disposat a guanyar-se el sou.
Aquí no estan per tonteries, el paio es treu el collars d'or amb tots els sants i aixeca els punys rollo "Mike Tyson" l'altre també es prepara i tot seguit comença l'espectacle.


A dins de l'autobús l'expectació és al 100% la gent anima al cobrador, a baix la baralla comença, nosaltres asseguts a la primera fila estem una mica acollonits però tampoc deixem de treure el cap per la finestra, sembla que el nostre guanya les dues primeres garrotades han sigut de les fortes. Mentres, el conductor amb una calma impressionant baixa a veure que passa, es posa a parlar amb la noia del morós i ella li paga el bitllet.

Engeguem motors, el cobrador deixa de fotre garrotades i puja al bus, però l'altre no en té prou i agafa un pedrot de mes de 20 kilos, la gent comença a xisclar i a cridar "dale, dale, dale" al conductor (que vol dir que acceleri), però allò no tira anem a 20 k/h (la situació es del tot còmica). El xaval mentre, persegueix l'autobús amb el pedrot, però no pot amb ell li pesa massa i li cau, aleshores des de a dalt ens fotem a riure tots, però la cosa no acaba aquí, ell encara més emprenyat agafa pedres petites amb intenció d'apedregar-nos, tots a terra!!!

Desprès de tot, ens mirem entre uns i altres i riem. ufff! :-P

3 comentaris:

Urgell ha dit...

ja, ja, ja!!!!
Molt bona!!

Unknown ha dit...

REALMENT US FOTEU EN CADA MERDER, JO SÓC DEL PARER QUE ABANS D´ARRIBAR VOSALTRES A TOTS AQUESTS PAÏSOS, TOT AIXÓ NO PASSAVA. CARLES.

Rosa ha dit...

No s´estan amb collonades per alli x lo q expliqueu... menys mal que no va haber balasera ;)