21 de jul. 2007

De Trujilo a Tegua, una experiència divina

A les 4:45 del mati agafem l'autocar per fer el nostre primer trajecte de 10h, l'autocar encara que aparentment és millor que un chiken està bastant destartalat i la música sona a tota castanya. Arribem a la Ceiba i comença a pujar gent, l'autocar s'omple fins a dalt, aquí no hi cap ningú mes. Tot seguit quan arranquem, un tio s'aixeca i comença a explicar una experiència mística que ha tingut amb Déu, en principi nosaltres no li fotem gaire cas, son les 6:30 del mati estem clapats i no estem per predicadors. La cosa va agafant empenta, el paio es fot de peu al mig del passadís i comença a pujar al to de veu, resulta que no es un predicador, és un PROFETA!!

Nosaltres no entenem de que va l'historia, anem mig obrint el ulls, el tio comença beneir l'autocar, la companyia, el conductor, els usuaris i tot bitxo vivent, la cosa fa por i més quan insinua que no tindrem cap accident perquè Déu està amb ell i per tant ara amb nosaltres :-S
Mirem cap endarrere, tothom te els braços aixecats i cridan al·leluia, l'escena és una barreja de missa gospel i exorcisme a l'estil hollywood. Mentre "el profeta" va dient la seva els demès van predicant al seu rollo i en un moment allò es converteix en un bus-misa.

Al cap d'una estona la cosa canvia de rol, el motorista posa en marxa el cd i allò es converteix amb el revival dels 80, començen a sonar a tota castanya els Bonnie M, seguits dels Scorpions, la cosa promet!! Però no dura gaire al cap d'una estona passem als grans èxits populars, Perales, Julito Iglesias i companya.

Desprès de 10 hores, finalment arribem a Tegucigalpa, la capital d'Hondures. Una ciutat bastant gran, molt sorollosa i sense cap tipus d'encant, plena de Mcdonalds i Dunkin Donuts.




PD: Vem poguer grabar l'audio del tio predicant no sabem si el podrem penjar, però si el voleu sentir aviseu-nos que us l'enviem per mail!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Joer !!

Parece que se empieza a extender como un virus la idea de que dais mucha envidia y/o rabia !!

Yo por ejemplo el otro dia tuve que cerrar la pagina y darme un paseo por el curro para quitarme de la cabeza algunas imagenes nada agradables de lagos, playas volcanes y no se que cosas horribles cosas mas.

Aunque ahora en honduras no dais mucha envidia ya que eso se parece mucho a barcelona, que aunque tiene mucho encanto y sitios muy variopintos no deja tambien de estar lleno de macdonnlas guiriluflos i dunkin donuts. Por cierto enviadme si podeis ese maravilloso audio. Siguiendo en mi linea de sugerencias constructivas creo que deberiais empezar a pensar en la idea de abrir una seccion de audios y videos curiosos porque eso del predicador tiene muy buena pinta, quizás en el youtube os acogan con los brazos abiertos. Buenos gringos qie tengais un buen dia, salduos !!

Anemdeviatge ha dit...

Tus sugerencias han sido escuchadas.
Amen

Pepnoi ha dit...

Ja ja ja kja (m´atraganto) em pixarè del riure amb lo del predicador...palabra del Señor