10 de març 2008

Es pot dir Lopes Mendes una platja? A Ilha Grande si!!

Doncs si, nosaltres l'hem trobat. Aquesta platja, de nom curiós, es troba a Ilha Grande. Famosa entre surfistes i d'aigua super clara és una de les millors platges de Brasil.
Per arribar-hi tens dos opcions: o camines de 2 a 3 hores per la selva, buff fa molta calda, o et decideixes per agafar una barcasa com nosaltres hem fet. Amb 30 min et deixen en una platja pròxima, i ja hi ets, ja pots plantar la tovallola.


Aquesta illa està molt poc habitada i la major part és selva tropical en estat pur. Gracies a que antigament havia sigut cau de pirates, més tard colònia de leprosos i encara més tard presó, aixó va fer que el desenvolupament de l'època no arribes fins aquí i per això actualment encara es poden trobar paradisíaques platges naturals i la selva tropical verge.

Com veieu hem decidit muntar camp base en aquesta illa molt pròxima a Rio, ens quedarem aquí els últims dies del viatge fins que no surti el nostre vol cap a casa.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola guapos!
Preparats per la fer escala a Barrna? Quan estigueu apunt per rebre visites aviseu que tenim ganes de veure-us!

Xavi i Gue

Anemdeviatge ha dit...

ok, estarem encantats que ens inviteu a sopar, jajaja
En 24 hores som a casa, ja podeu anar parant taula.

Lídia ha dit...

Mare meva!!! ja veig que això és rotllo supervivientes i com que esteu nominats ja us estem esperant tots en candeletes. Per cert tenim el mateix telèfon però des de fa una setmana ADREÇA NOVA PER FI!!!!! Tomas Bretón, 21 baixos. US esperem en candeletes i com que ja veig que tindreu l'agenda superplena, doncs ja direu quan us va bé.

Pepnoi ha dit...

¿Este segurs de tornar? A la feina es riuen de mi per q em cau la baba amb les fotos de les platges. BAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!
Quina hermosura

Urgell ha dit...

ep ! JO estic x les mateixes contrades!! Ens veiem i feliç tornada!! ;)

Anemdeviatge ha dit...

Ei, ens apuntem la nova adreça corrents!!
Com tots sabeu ara per ara no tenim casa o sigui que estem encantats de venir a sopar alla on siguiiiii.
un petonas per a tots!!!
fins dintre de poques hores.
gis i dav

Pepnoi ha dit...

Un dia, o els que volgueu esteu convidats a casa nostra que es la vostra ;)

Anemdeviatge ha dit...

collons que maku ta quedat pepe.

Anònim ha dit...

Hola David y Gisela,
Que bonita la vida en Brasil!!! A este paso os van a ofrecer un trabajo en la oficina de turismo alli!! Como siempre teneis muy muy buenos ojos y disfrutamos mucho leyendo vuestras adventuras. Espero que nos encontremos en Asia!
Besos,
Stephen (y Alicia) casting a warm eye on ANEMDEVIATGE
www.castawarmeye.com