3 de febr. 2008

Paraty, 55 illes paradisíaques i més de 100 platges

Estem a Paraty des de ja fa uns dies, i es que hem decidit que passarem els Carnavals aquí. Per aquestes dates el país es torna boig i els preus es tripliquen sense mesura, nosaltres aprofitant que ens quedarem uns 10 dies hem pogut negociar un allotjament a un millor preu.
Paraty està situat a la coneguda "Costa Verde" amb bastantes entrades i sortides de terra creant així una infinitat de platges i illes casi desertes per visitar, la vegetació de la mata atlàntica és super densa i fa que la selva entri a dins de mar.

Els primers dies no hem tingut gaire bon temps, per no dir que algun dia ha estat plovent 24 hores sense parar, però ara sembla que el sol està guanyant la batalla. Nosaltres però, no hem perdut el temps i ja hem visitat algunes platges: Praia do Sono, Paraty-Mirim, ilha Pelada Grande i Praia do Pontal (poble).
Per accedir-hi hi ha una línia d'autobusos que t'apropa bastant a les cales, però un cop allà o fas un tros de camí per la selva o regateges un preu a alguna barca, les dos opcions valen la pena però des del mar les vistes son molt maques.

Paraty com poble Colonial és força fotogènic i és molt agradable fer passejos tontos amunt i avall observant l'arquitectura, aquí les cases estan pintades de blanc i donen la nota de color amb les portes i les finestres, totes diferents i amb colors molt vius.


Encara que és un lloc d'estiueig força turístic entre setmana es respira molta calma, en canvi el cap de setmana el poble s'omple de gent i de "cotxassos", es nota que el brasilé també se'ls gasta!!


PD: Durant els dies previs al Carnaval no paren de passar helicòpters amunt i avall, molts son gent de Rio que venen cap als seus xalets de la costa. :-O

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em dispareu el mono d´estiu això no està be, jo aqui agafan "moreno tub fluorescent" a la feina :(
Josep Mª

Anemdeviatge ha dit...

Si et serveix de consol, últimament ens està fent núvol.