21 de gen. 2008

Ilha do Campeche - Reserva ecológica

Des del petit moll d'Amarçao hi ha la cooperativa de pescadors que durant tot el dia van fent viatges a la Ilha do Campeche.
El viatge no deixa de tenir el seu encant ja que cada pescador acondiciona la seva barca com pot pel turista. A nosaltres ens va tocar anar amb una barqueta super petita, on les onades passaven per sobre cada dos per tres i ens mullaven de dalt abaix, vam arribar xops a la costa abans de trepitjar l'aigua!!


Un cop arribes a la illa et venen un grup de noies que t'informen d'on et trobes, es una reserva ecològica i la volen protegir molt. No pots caminar si no es amb un guia i pels camins marcats, no pots fer buceig ni snorkel per la costa si no es amb un grup organitzat, o sigui que està clar, el que has de fer es estirar la tovallola i prendre el sol.


El lloc no deixa de ser encantador ja que totes les barques que porten turistes son de pescadors i no fan gens de lleig a la platja tot el contrari. A més la vegetació arriba a tocar de l'aigua i en algun cantó unes roques gegants ben arrodonides et permeten contemplar la platja des de lluny.
Això si, s'ha d'anar amb compte amb els coaties que remenen les bosses en busca de menjar a la que poden.

Pd: no deixa de ser estrany que per fi aquí a Brasil haguem provat el mate (beguda típica argentina). I es que hem conegut tres noies i com a bones argentines allà on van porten el seu termo i la serva yerba mate.
Es una beguda un pèl amarga i amb un gust molt fort a herbes, es suavitza amb sucre al gust i es pren molt calent.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Per apalancar-s´hi uns dies, no ?
CARLES.

Urgell ha dit...

Com m'agradaria estar per aquí torrant-me al solet i al vostre costat ;)

Marisa ha dit...

Hola nois, fa molts dies que no deixo cap missatget. Com esteu a Brasil, terra que conec una miqueta (hi he estat unes 8 vegades) us recomano una escapadeta a San Fernando de Noronha. Val la pena, o això diuen.
Disfruteu que un dia s'acabarà...
Petonets de tota la familia.