19 de gen. 2008

Floripiant a Florianópolis

Ens hem apropat a la la ilha de Santa Catarina per tastar aquestes platges brasileres de les que tothom tan parla.
La primera parada ha sigut Canasvieiras, una zona de la illa massificada pel turisme i amb una semblança a un Lloret de Mar, la veritat es que l'endemà hem sortit corrents d'aquí per anar a l'altre punta de la illa, la costa sur, menys explotada.

Això és una altre cosa, aquí es respira traquilitat i bon rotllo, nosaltres hem negociat un apartamentet on ens hem instal·lat per 5 dies. Aquí les patges no estan tan atapeïdes de gent i la sorra blanca i el blau del mar fan que passin les hores sense donar-te compte.

Des de Praia da Armação, on estem, pots arribar-te a varies platges més. Praia do Matadeiro és perfecte per als surfistes i Lagoinha do Leste està una mica amagada, s'ha de caminar una hora pel bosc, però val molt la pena, està envoltada de verd i està casi deserta fins i tot alguns hi planten la tenda aquí.


6 comentaris:

Unknown ha dit...

Paradisíac, espereu-me que ara vinc. CARLES.

Anònim ha dit...

Hola parella, soc Frank de nou.
Vull visitar Mexic (Tulum), Panama (Bocas y San Blas) i tal vegada Brazil. Pricipalment vull saber com es menegeu de pais a pais i si aneu de albergs. El que mes hem preocupa es el preu dels desplaçaments que suponc sera en avio.
Doneu molta enveja, espere poder llançarme jo tambe a l´aventura el proxim mes.
Fins aviat i merci.

Anemdeviatge ha dit...

Hola Frank,
nosaltres de país a país ens movem amb transport local, quasi tot amb autocars o combis, per centre Amèrica i sur Amèrica funcionen molt bé.
A l'hora de dormir sempre que podem anem d'alberg o hostal i amb dormitori compartit.
És important mirar si tenen cuina, ja que s'estalvia molt cuinant a casa i la panxa ho agraeix.

Sobre l'economia calcula una mitja de 20/25 eur diaris per persona, inclòs dormir, menjar, transport local i excursions del dia. Ara bé, hi han alguns països que la mitja no es compleix massa i s'han de fer virgueries per no gastar tan, però per contra n'hi ha d'altres que no passes de la meitat.

Ànims noi, i ja ens faràs saber quan comences aquest viatge.

una abraçada,
david i gisela

Urgell ha dit...

i jo aquí amb boira...!!!
Petonets
Urgell

Anònim ha dit...

...aquestes fotos son de les que fan mal nens!!!
Jo demá marxo per feina a London uns dies osigui que no em fareu cap enveja, em portaré el tanga Borat i vindre morenot. la Rosa vos envia petons des-de Shangai ;)
Josep Mª

Anemdeviatge ha dit...

Recent cassats i un a cada punta del món. Així m'agrada!!!

petons