12 de des. 2007

Seguim baixant... Coihaique, Los Antiguos, El Calafate

Hem posat els peus al poble de Coihaique, un poble en mig de les muntanyes molt tranquil. Després de passar un dia pels voltants i visitar els diferents miradors i la famosa Pedra de l'Indi, un rocot sobre el riu que te una silueta clavada a la d'un indi, seguirem el nostre camí de baixada.

Des d'aquí hem d'arribar a Los Antiguos (Argentina) i la manera més còmoda es travessar el llac General Carrera - Buenos Aires amb un vaixell.
Un cop al port de Puerto Ibañez, el vent bufava super fort i aixecava bastantes onades al mig del llac. La barca no ha pogut sortir o sigui que no ens hem tingut mes remei que fer la volta al llac per terra :-(

L'anècdota del dia: Resulta que per vorejar el llac amb el bus, la carretera ha de passar per Argentina, per tant et fan passar per la duana per sellar la sortida, l'entrada a Argentina i després viceversa per tornar a entrar a Xile, tot amb les seves cues corresponents. Però com que el nostre destí estava a Los Antiguos (Argentina), hem hagut de tornar a passar la mateixa frontera ALTRE COP, un total de 4 segells en menys d'una hora, els polis ja ens coneixien hi tot.

Un cop plantats a Los Antiguos, un poble encantador, hi ha l'opció de baixar per la ruta 40 cap a El Chaltén, però ni en 4 dies ens asseguren que hi hagin passatges!!!! ens acostem a temporada alta.
O sigui que tornem a carregar les motxilles i tirem pel dret, cap a Rios Gallegos falta gent, 22 horetes d'autocar que no són res :-P

Creuem tot Argentina, travessant camps de petroli, carreteres rectes sense fi, baixem per la part del atlàntic i tornem a pujar fins a el Calafate, ufff!!! Demà com a premi veurem el Perito Moreno!!!

PD: malgrat tot el que suposa crear la teva pròpia ruta sobre la marxa, hem disfrutat molt, les vistes s'ho valen X 3 i descobrir poblets tranquils i poc visitats també.

2 comentaris:

Urgell ha dit...

OoooooooooooooOOOOOOOOOOhhhhhhh!!!
Què XULO!!!
Quina sana enveja!!
Petonets

Unknown ha dit...

Extraordinari, sensacional, excepcional, extremat, desmesurat, enorme, colosal, grandiós, especial, distint, extra, plus, fenomenal, formidable, inmens, immillorable, magne, piramidal, collonut. CARLANGAS.