30 de des. 2007

Buenos Aires amb molta calma

Ens hem instal·lat al barri de St. Telmo, ple de botigues d'antiquaris, cases baixes, carrers empedrats i amb un aire força tranquil.
Aquí hi ha una plaça que ens recorda les de casa, la Plaza Dorrego, i ja ens hi hem tornat assidus, passem vespres asseguts en una terrassa prenent la fresca amb 4 empanades i 2 Quilmes Stout, això no te preu.

Com que tenim pensat passar el cap d'any aquí, encara ens hi estarem uns dies mes i ens estem fent la ciutat amb molta calma. També s'ha de dir que aquí la calor apreta i venint de Terra de Foc ens ha sigut un canvi bastant bèstia.

Passejant pel carrer Florida, a partir de les 19 h de la tarda, et topes amb diferents grups que ballen tango en mig del carrer, val la pena quedar's-hi una bona estona, ho fan de marevella.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

pareleta una bona entrada d'any i que aquest any 2008 sigui tant bo com el anterior i una miqueta més!

i,,, pels seguidors d'aquest bloc ja ens podriau regalar un tango ballat per vosaltres, nnnno? oi que si?!!!!

Anemdeviatge ha dit...

BON ANY 2008!!!

un petó.

això del tango ho hem de discutir, eh?

Unknown ha dit...

val,,,val,,,no entrerem el any dicutin jajjajaaaa o podem fer per votacions no?

Qui vulgui que en David & Gigi i en Paltruc ballin un TANGO que encrigui x aqui, au nois a entrenar per si es dona el cas!!! :)

Lídia ha dit...

si, si, nosaltres també volem que en David i la Gis es marquin un tanguillo guay! a més amb aquestes temperatures que tenen és lo seu, no?

Urgell ha dit...

si si !! Jo vull veure com el ballen!!
I quan tornin que ens ensenyin com es fa!!
Ptonets des de lisboa