12 de des. 2007

Navegant cap a la Patagònia

Al final hem aconseguit passatge per el ferry que va de Puerto Montt a Puerto Chacabuco, no serà un gran creueu, no veurem fantàstics blocs de gel flotant, però seran 24 hores navegant per la Patagònia.

Amb nosaltres també viatgen vaques, uns quants camioners i algunes mercaderies més, i es que en un principi el Puerto Eden estava destinat només al transport de mercaderies, però de fa uns anys la demanda dels turistes per poder baixar cap abaix va fer que adaptessin la coberta superior per a passatgers.

Encara que ens ha fet el temps típic d'aquí, boira, pluja i fred, molt fred, a estones podies pujar a les cobertes i treure el cap.
El pas del Fiordo Aisen és el mes estret i és quant pots veure de molt aprop els illots amb cascades gegants i les muntanyes nevades dels cantons, tot amb una boira i un plugim que li dóna una certa gracia.

Tot i que tot el trajecte es entre canals i no es mou pràcticament, algú de nosaltres s'ha atiborrat de biodramines i anava mig grogui durant tot el viatge, tot i així hem disfrutat tot el que hem pogut.

3 comentaris:

Urgell ha dit...

Apa, quin viatge més mogudet!!
Jo no sé si faria amb un paquet de biodramina, jajaja.
Espero que vosaltres dugueu millor el tema de la navegació!!

Ptonets

Unknown ha dit...

que t´has marejat filleta meva, ai quin patir, sóc el papa ua, ua. Carles.

Anemdeviatge ha dit...

jajaja
hi han coses que no canviaran mai.

David