25 d’abr. 2008

Ja som a Tokyo!!!!!!

Ja fa tres dies que som a Japó, i estem tan emocionats de la gran quantitat de coses que hem vist que no sabem ni per on començar.
Aquí la gent és encantadora, el menjar boníssim, el metro divertit d'esbrinar cap a on s`ha d'anar i si, es veritat la tecnologia ho es tot aquí.

De moment aquí van unes fotos del primer dia, els jardins de Hama-rikyu amb els cirerers florits, Shinjuku per la nit, Torre Tokyo (9 metres mes alta que la Torre Eifel) i temple Zojoji.

PD: i si si el primer que encerti els mots encreuats tindrà PREMI.

18 d’abr. 2008

"Jugant amb les amèriques"


Quasi amb la motxilla feta i amb pocs dies a la vista per tornar a volar, perquè no esperem fent un passatemps...

La Marta i en Carles ens han sorprès amb un regal molt especial. Els Mots de les Amèriques, uns encreuats personalitzats!!
Per resoldre'l hem hagut de fer memòria, i tanta!! i es que les paraules son extretes de totes les experiències viscudes els 9 mesos de viatge i es clar dels corresponents escrits al blog.
Nosaltres ja l'hem resolt i tot s'ha de dir que te els seus intringulis, però ens ho hem passat super bé. Moltes gràcies!!

És per això que hem pensat en compartir aquest regal. Com que molts de vosaltres heu sigut seguidors incondicionals del blog segur que el podreu resoldre sense cap problema.

Apa, us atreviu? Aquí a sota us el podeu descarregar.
mots amèriques-08

15 d’abr. 2008

Segona etapa ;P

Com ja havíem comentat, aquí teniu penjada la ruta que seguirem en la segona etapa del viatge.

PLANNING:
El dia 21 volem ben d'hora cap a Japó vía Zuric. A Japó estarem un parell de setmanes fent el sud del país, i sortirem amb ferry camí cap a Xina. A Xina ens hi estarem entre un i dos mesos amortitzant al màxim el visat. Cap a principis de juliol segurament entrarem al Vietnam i calculem passar l'agost entre Laos i Cambodja. Quan arribem a Tailandia valorarem si ens apropem cap a Malàisia o passem de llarg...
Desprès, cap a Birmània falta gent, tot dependrà de com estigui la situació política en el moment. I ja des d'allà mirarem si amb un vol o altre passarem a la Índia on volem estar-hi una bona temporada. Quan siguem pel nord del país farem també una incursió al Nepal.
De moment això es tot.

9 d’abr. 2008

Per Barcelona...

Ara si, desprès d'estar uns dies sense actualitzar el blog tornem a posar-nos en marxa.
Ja portem unes setmanes a Barcelona i hem estat força ocupats... visitant la família, retrobant amics i com no, omplint la panxa amb bons embotits. Pero ara ja tenim la segona part del viatge encarrilada.

Aprofitant que tenim temps hem fet el turista per Barcelona.
Algunes coses a fer: Docu Oro negro al Verdi park, exposició fotogràfica Vides Minades al CCCB (gratuïta), Fotoperiodisme Català al Palau de la Virreina (gratuïta) i ens queda pendent visitar Assassinat al Museu, Bodies i la Sagrada Família abans que caigui!!! apa!